Selasa, 28 Julai 2009

Esok adalah hari penentuan!!

Haih.. aku telah mendapat call dari boss Machines dan ajak berjumpe. aku tau itu adalah pancingan ntuk brain wash supaya aku tak benti keje dan tolak offer from p1. tgk la esok cemane ek.. akan aku bawak surat tawaran dari p1 ntuk dibincangkan dgn encik boss.. manela tau ade tawaran yang menarik ntuk aku kalo aku teruskan di Machines..

Sebnanye aku amatlah berat ntuk meninggalkan Machines.. aku dah semakin mencintai Apple.. wahh.. seryes.. walaupon baru sekejap kat sini, aku rase sangat best. mungkin jugak sbb manager sini best, kawan2 sekerja pon best.. em.. aku pon tatau.. makin hampir nak blah makin aku berat ntuk blah.. knape la kene ade perasaan cemnih?? smp aku trase yang mungkin kat tempat baru nanti tak sebest nih.. kat sini makin lame aku makin serasi. tlg la jgn ade perasaan nih lagi.. pnat la nak pk.. byk bende nak pk..

Ape aku bole bwat skang?? balik, tdo.. esok bangun pagi, masuk HQ ntuk menyerahkan diri ntuk dibrain wash.. wahh..

Doakan aku.. Thanx kerana membaca.. :(

4 ulasan:

reny rino berkata...

alaaa kerja je la Machines.
taun depan kalo de rezeki mau angkat apple satu.

tapi apa2 pun kalo nampak benda lain yang lebih cerah tak salah mencuba.
gudluck wazup brader.
haha

parejazz berkata...

haha.. tgk la cemane esok.. dah malas nak pk.. hehe.. nyway, thank la sbb memberi pandangan anda.. AFUNDI reny !!

dEnEs berkata...

jgn keje apple...
gaji sikit...
hahahaha...

parejazz berkata...

haha.. tapi nanti bole naik gak gaji.. ciss..