Sabtu, 13 Februari 2010

Selamat Tahun Baru Cina.

dah lame tak update.. haha.. ini lah aku.. kejap ade kejap tade kan.. tap tup tap, dah brape bulan dah tak bukak dan menaip dalam blog nih.. haha. bz ngan keje.. n yang ketaranya.. umah tade internet.. hehe.. so, mmg tak bukak internet la selain kat opis.. ade lak mase nak menaip2 cemnih kat dalam opis.. haha..

tah pape ntah.. keje kat company ISP tapi tade internet kat umah.. modem mmg ade.. tapi coverage lak tade.. haha.. mmg tak la.. tapi kan, kalo ade coverage pon, kawasan aku kat damansara nih congested.. haha.. takde maknenye gak la..

ok lah.. saje nak mengisi kekosongan dan memecahkan tembok "tidak update blog" je nih.. hehe..
:)

2 ulasan:

Arni Yusnita Ahmad berkata...

sila hapdate belog dgn konsisten!! ;P

parejazz berkata...

walaupon saye bekerja dia ISP, rumah saya tiada coverage.. sooo sad!! *sigh*